Noul Renault Megane E-TECH, o bijuterie electrică pe patru roți

645

Noul bolid electric de la Megane E-TECH poate fi văzut și testat, de acum, în showroom-ul Renault de la Târgu-Jiu. Noul model este, de altfel, ultimul gadget în materie al brandului Renault iar pasionații acestei mărci, și nu numai, pot testa mașina, așa cum a făcut-o și echipa de jurnaliști a Gorjeanul TV. Vă avertizăm însă că doar cinci minute la volanul noului Megane 100% electric creează dependență!

Primul model al generației 2.0 de vehicule electrice Renault poate fi achiziționat cu un preț pornind de la 23.100 de euro cu TVA inclus prin programul rabla și în rate cu un preț pornind de la 240 de euro pe lună.
Mașina merită fiecare bănuț deoarece este dotată cu ultimele apariții în domeniul tehnologie, oferă un înalt grad de confort iar siguranța ocupanților din autoturism și a participanților la trafic este maximă.
Punctele forte ale mașinii au fost prezentate reprezentanților mass-media în cadrul unei conferințe de presă organizată, marți, la reprezentanța Renault din Târgu-Jiu.
Noul Megane electric simbolizează viitorul dar pentru a achiziționa această mașină trebuie să vă treceți pe o listă lungă de așteptare.
Până însă la a achiziționa această bijuterie pe patru roți este recomandat să o testați iar reprezentanții Renault de la Târgu-Jiu vă oferă suportul tehnic necesar și asistență la testarea mașinii în trafic.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here