Noul prefect, instalat în funcție

1909

Cosmin-Petrișor Pistol a fost instalat vineri în funcție. Ceremonia de învestire a avut loc în prezența directorului general al Direcţiei Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Teodor Iulian Gheorghe.

La eveniment au participat președintele Consiliului Județean Gorj, primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, dar și șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județ.

Pistol are 37 de ani și este fostul director executiv al Direcției Economice din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Gorj. A fost susținut de PMP Gorj pentru acest post.

1 COMENTARIU

  1. Sper să faca ceva pentru județ . Azi am văzut la îmatriculări autovehicole, persoane chemate la ora 13,30 pentru a ridica numerele de îmatriculare și au fost ținuți la poartă de 2 jandarmi păna la ora 14. Jandarmul cel tânăr avea o masca conform normelor în vigoare iar cel mai în vârstă o ținea sub nas.Desi la depunerea actelor s-a făcut cu planificare ,la ridicarea numerelor au fost chemați țoți la 13,30.Cum să nu te inbolnăvești de Covid?Veneau persoane pronunțau un nume și intrau.Jandarmul mai în vârstă îi lăsa să intre.Așa e la Tg-jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here