Nouă conducere la PER Gorj, în urma ședinței BPJ de duminică

4113

În cadrul ședinței extraordinare a BPJ s-au făcut unele schimbări la nivel de conducere județeană. Astfel, cu unanimitate de voturi, Gigel Gheorghe Capotă a fost promovat din funcția de vicepreședinte în cea de prim-vicepreședinte.
De asemenea, cu unanimitate de voturi, Alina Nasarambă a fost promovată în funcția de Președinte al Organizației județene de Femei. Potrivit PER Gorj, Grigoroiu Tiberiu, care este și Președinte al Organizației Municipiului Târgu-Jiu, a fost propus și ales Secretar general adjunct al PER Gorj.
Cristina Ciobotaru a fost numită președinte al Organizației de Femei Municipale Târgu-Jiu. În ce-l privește pe vicepreședintele Fumureanu Gelu Ștefan, care este momentan propunerea ecologiștilor pentru candidatura la funcția de primar al Municipiului Târgu-Jiu, a primit sarcina de a pregăti un proiect de candidatură și de a-și crea o echipă până la data de 30 Iulie, pentru că pe data de 15 August 2023 se va face lansarea oficială a candidatului PER Gorj la primăria Municipiului Târgu-Jiu. În acest cadru, s-a mai decis pregătirea listelor de candidați în 23 de localități din 54 unde momentan PER Gorj are Organizații.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here