Noile tendințe în materie de unghii în 2019

1795

Manichiura este un aspect care nu trebuie neglijat de către nicio femeie. Fie că alegi să mergi la un salon de înfrumusețare sau chiar la tine acasă, este absolut necesar să îți faci timp pentru îngrijirea manichiurii tale, căci ea reprezintă cartea ta de vizită.

În acest an se vor impune într-un mod foarte clar câteva trenduri în materie de unghii. Se va ține cont mai mult de aspectul natural al unghiilor, decât de ornarea acestora. Scurte și naturale – acesta este trendul pentru anul 2019. Unghiile de o lungime exagerată sau ascuțite, vor fi date complet uitării în noul an. Unghiile scurte, practice vor fi preferate. Lungimea trebuie să permită, totuși, aplicarea diferitelor modele pe unghii. Una dintre formele ideale pentru unghii în anul 2019 este cea ovală, dat fiind faptul că oferă un aer rafinat și delicat, totodată, manichiurii. De asemenea, sunt și extrem de practice. O altă formă în tendințe în anul 2019 este cea pătrată. Este o formă clasică, cu un aspect curat și, de asemenea, rafinat, ce va fi foarte apreciată.

Se poartă unghiile într-o singură culoare
În anul 2019, se va merge foarte mult pe simplitate în ceea ce privește unghiile. Culorile preferate pentru astfel de manichiuri sunt negru, nude și roșu. Culorile excentrice și mult prea îndrăznețe nu se vor mai purta. Preferata anului ce va urma va fi manichiura roșie. O astfel de manichiură va transmite întotdeauna feminitate, senzualitate și putere. Pentru activitățile de zi cu zi, se recomandă o manichiură nude, corect realizată. Manichiura neagră va fi preferată în cadrul petrecerilor sau a festivalurilor.

Manichiură ombré, dar și cu bandă
Manichiura ombré va fi favorită, mai ales în sezonul de primăvară-vară. O culoare deschisă pe baza unghiei se va amesteca treptat într-o culoare mai închisă spre vârf.
Manichiura cu bandă va fi în tendințe pe tot parcursul anului și este perfectă atât pentru o formă ovală, cât și pentru una pătrată. Este extrem de ușor de realizat. Aplică o bază pe toate unghiile pentru protecție. Aplică banda în locurile pe care dorești să le vopsești într-o altă nuanță, astfel încât să poți aplica nuanța de bază de toată suprafața unghiei. După ce ai ajuns la rezultatul dorit, aplică un lac de unghii pentru a oferi și mai multă strălucire manichiurii tale.

Manichiura franțuzească
Acest tip de manichiură a devenit deja clasică, căci se potrivește oricărei femei, indiferent de ani. Astfel, odată intrată în trend, manichiura franțuzească nu se va demoda prea curând, tocmai de aceea va fi la fel de apreciată și în 2019. Se pot aplica diferite strasuri, dungi, abțibilduri și alte accesorii pe unghii în cazul în care trebuie să mergi la un eveniment special și vrei ca manichiura ta să iasă în evidență.
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here