Noii primari ai Gorjului

4273

Gorjul va avea mai mulți primari noi după alegerile de duminică. PSD a reușit să recâștige Primăria Motru, prin viceprimarul  Cosmin Morega, și să se impună la Stănești – Constantin Bicheru, Prigoria – Lucian Goață (foto), Bolboși –  Viorel Rotaru, Ciuperceni – Nicolae Daniel Dobrescu, Ionești – Sorin Lambu și Padeș – Mihăiță Gabriel Troacă. Social-democrații au mai câștigat alegerile la Tismana, prin Petre Remetea, Crușeț – Teodor Godeanu și Telești – Romulus Bîldea.

PSD a pierdut însă și primari cu state vechi.  Liberalul Marius Dumitra Bădescu s-a impus la Dănciulești, Ion Gîrniceanu de la Pro România a câștigat la Jupânești, iar Mihai Vochita, de la PNL, a bătut la Logrești.

Pesedistul Aristide Șerbănescu de la Schela a pierdut în fața liberalului Constantin Gabriel Deteșan. O înfrângere usturătoare a suferit PSD și la Țânțăreni. Aici, fosta primăriță Maria Vasilescu a fost surclasată de liberalul Robert Marian Ciutureanu. Florin Jurebie pierde Primăria Săcelu în fața liberalului Gheorghe Dumitrelea.

PNL a pierdut în schimb primăria din Dănești, aici câștigând Pro România, prin Mădălin Paliță. Liberalii s-au mai impus la Godinești – Coman Aurariu, Hurezani – Ion Mîndruț, Licurici – Vasile Măciucă sau Samarinești –  Iulian Giurgescu.

PMP are un singur primar, în comuna Stoina, în persoana lui Anghel Laurențiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here