Noi furnizori, în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Gorj

370

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a organizat recent o nouă sesiune de contractare pentru farmacii şi îngrijiri la domiciliu. Astfel, încă două farmacii au intrat în relaţie contractuală cu CJAS, numărul total ajungând la 72 de furnizori de medicamente. La îngrijiri medicale, la contractare s-a prezentat Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Conducerea CJAS Gorj a afişat lista furnizorilor de servicii farmaceutice şi de îngrijiri medicale care au fost acceptaţi la contractare. Este vorba despre două noi farmacii şi despre Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, care are contract cu Casa pentru acordarea de îngrijiri la domiciliu. „Perioada de contractare s-a încheiat. La farmacii au fost acceptaţi doi furnizori noi, astfel că acum avem un total de 72 de furnizori, unii dintre ei având mai multe puncte de lucru. Cât priveşte furnizorii de îngrijiri la domiciliu, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a fost acceptat la contractare”, a confirmat Daniel Şurlea, preşedinte interimar al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj.
Până la această sesiune de contractare, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj era în relaţie contractuală cu zece furnizori de îngrijiri medicale la domiciliu din care doi în mediul rural, unul la Crasna şi unul la Mătăsari.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here