Noi furnizori de servicii medicale, în relație contractuală cu CJAS Gorj

337

Recenta sesiune de contractare organizată de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (Gorj) a atras noi furnizori de servicii medicale. Potrivit președintelui Daniel Șurlea, la dispozitive medicale s-au înscris încă doi furnizori, la fel și la paraclinice. De asemenea, a intrat în relație contractuală cu CJAS și un cabinet nou de gastroenterologie.

Reprezentanții CJAS Gorj au afișat lista furnizorilor acceptați la contractare. La anumite servicii a crescut numărul celor care au optat pentru intrarea în relație contractuală cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj. “Avem un furnizor nou la clinice, un cabinet de gastroenterologie; doi furnizori noi la dispozitive medicale și tot doi la paraclinice, pe radiologie. Practic, pe toate domeniile avem furnizori în relație contractuală cu Casa, excepție făcând transportul sanitar, dar aici nu am avut niciodată furnizori, astfel de servicii fiind contractate, de regulă, în orașele mari, unde există furnizori privați”, confirmă Daniel Șurlea, președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj.
Lista completă a furnizorilor de servicii medicale este afișată și pe pagina de internet a CJAS Gorj. Termenul limită pentru încheierea contractelor este 31 martie. Noul contract va intra în vigoare începând cu data de 1 aprilie 2017.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here