Noi dosare penale pentru evaziune fiscală

542

Alte două dosare penale pentru evaziune fiscală au fost întocmite zilele trecute pe numele administratorilor unor societăţi comerciale din judeţ.

Vineri, poliţiştii din cadrul Politiei Municipiului Motru au identificat un bărbat în vârstă de 64 ani, din localitate, care, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în perioada ianuarie 2014 – ianuarie 2015, nu a înregistrat în evidenţele financiar contabile ale societăţii veniturile obţinute din activitatea de comercializare cu produse accizabile, produse alimentare şi produse de panificaţie.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. Pentru săvârşirea aceleiaşi infracţiuni este cercetat şi un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Bumbeşti-Jiu, administrator al unei societăţi comerciale din aceeaşi localitate.
Potrivit poliţiştilor, acesta ar fi reținut și nu a achitat statului, cu intenție, în cel mult 30 de zile de la scadență, o sumă de bani, reprezentând impozite sau contribuții cu reținere la sursă.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here