Noi angajări la administraţiile publice locale din judeţ

377

Continuă selecţia prin concurs pentru ocuparea funcţiilor publice vacante din cadrul primăriilor din judeţul Gorj. De această dată, examenele vor fi susţinute la Primăriile Padeş şi Bustuchin.

Primăria comunei Bustuchin organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului contractual vacant de referent debutant în cadrul Compartimentului bibliotecă, cultură, educaţie şi sport, din aparatul de specialitate al Primarului. Condiţiile generale de participare la concurs sunt cele prevăzute de art. 3 din Regulamentul-cadru aprobat prin HG nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice pentru ocuparea acestui post sunt deţinerea de studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, profil muzică (instrumentist) sau instructor dansuri populare. Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 12 octombrie, ora 16.00. Acestea trebuie să conţină obligatoriu documentele prevăzute de art. 6 al Regulamentului-cadru aprobat prin HG nr. 286/martie 2011. proba scrisă a concursului este programată pentru data de 20 octombrie, ora 11.00, urmând ca interviurile să fie susţinute pe 22 octombrie.

Poliţist local la Padeş
Şi Primăria comunei Padeş organizează concurs de ocupare a postului vacant de poliţist local, grad debutant, studii medii, pe perioadă nedeterminată, funcţie contractuală de execuţie în serviciul public Poliţie Locală din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului comunei Padeş. Data limită de depunere a dosarelor este ziua de 6 octombrie, urmând ca proba scrisă a concursului să fie susţinută în data de 15 octombrie, ora 10.00, iar interviurile vor avea loc pe 16 octombrie, de la ora 12.00.
Condiţiile specifice de participare la concurs sunt: studii medii liceale; permis de conducere categoria B; curs agent de securitate; aviz medical cu menţiunea “apt pentru funcţia publică de execuţie de poliţist local”, obţinut în urma examenului medical de medicina muncii; aviz psihologic obţinut în vederea angajării în care sunt precizate “apt psihologic pentru poliţist local”. Avizele sunt necesare la numirea în funcţia contractuală de execuţie, iar candidaţii care nu le obţin nu pot fi numiţi în funcţie, aceasta fiind o condiţie eliminatorie. Bibliografia şi alte documente necesare dosarului de concurs se pot obţine la sediul Primăriei comunei Padeş.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here