Noi administratori la Minprest Rovinari. Selecție!

1112

Complexul Energetic Oltenia organizează procedură de selecție pentru cinci poziții de membru în Consiliul de Administrație al prestatorului de servicii Minprest Rovinari.

Societatea a fost înființată în anul 2002, prin externalizarea serviciilor auxiliare din cadrul fostei CNL Oltenia. Anunțul de selecție va fi publicat în ultima zi din luna iulie, iar lista lungă a candidaților va fi stabilită pe 4 septembrie.
Două zile mai târziu se va definitiva lista scurtă a candidaților, raportul final de selecție urmând a fi elaborat pe 4 octombrie.
Candidații trebuie să aibă o experiență de cel puțin trei ani în activitatea de management al unor întreprinderi publice/societăți comerciale profitabile cu minimum 50 de angajați și o cifră de afaceri de peste 500.000 de euro/an.
În plus, pentru două dintre pozițiile de membru al CA-ului se cer studii și experiență în domeniul economic, juridic, contabilitate, de audit sau financiar de cel puțin 5 ani. Pentru restul sunt suficiente studii economice, juridice sau tehnice, absolvite cu diplomă de licență.
Termenul limită pentru depunerea dosarului de candidatură este 30 august 2019. Președintele comisiei de selecție este Daniel Burlan.
Consiliul de Administrație al Minprest Rovinari îi are în componență pe Bebe Cornel Irod – președinte, Nicoleta Dănăcică, Constantin Buleteanu, Vasile Velcea și Radu Angheloiu.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here