Niţu i-a luat locul lui Nicola la cârma Organizaţiei Persoanelor Vârstei a Treia PDL

352

nituPeste 150 de delegaţi au participat sâmbătă la Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu la alegerea noii conduceri a Organizaţiei Persoanelor de Vârsta a Treia (OPV 3) Gorj.

Cu această ocazie a fost ales preşedinte al OPV 3, în locul colonelului Octavian Nicola, care a demisionat din funcţie în februarie, Ion Niţu, fostul şef al Şcolii de Jandarmi de la Bumbeşti Jiu.

La alegerea noii conduceri a Organizaţiei Persoanelor de Vârsta a Treia din cadrul PDL Gorj trebuia să participe 189 de delegaţi. Au participat însă puţini peste 150, care au şi votat pentru noul preşedinte al OPV3 Gorj, unicul candidat înscris în cursa pentru funcţie. Este vorba despre Ion Niţu, pensionar din cadrul MAI, fostul şef al Şcolii de Jandarmi de la Bumbeşti Jiu. El i-a luat locul colonelului Octavian Nicola care a condus organizaţia din 1996 până în februarie 2011 când a demisionat din funcţie.

Reprezentanţii PDL Gorj susţin că este pentru prima dată când la nivelul fiecărei localităţi din judeţul Gorj sunt constituite organizaţii ale Persoanelor de Vârsta a Treia. La alegerile OPV 3 au participat şi au luat cuvântul Marius Vlaicu- preşedintele UNPR Gorj şi Clara Şerbănoaică, preşedinte UDMR Gorj. Nicolae Daviţoiu, preşedinte BPL Târgu Jiu, Nicolae Cilibiu, secretarul general BPJ, Maria Moţa, preşedinta Organizaţiei de Femei PD-L Gorj şi Ion Ruşeţ preşedintele PD-L Gorj au fost în prezidiu. Acesta a menţionat că ,,fără Organizaţia Persoanelor de Vârsta a Treia, Partidul Democrat Liberal nu poate câştiga alegerile din 2012”.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here