Niculescu, SJA Gorj: „Apreciem că în maxim două săptămâni vin noile anvelope pentru ambulanțe”

214

Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Gorj a demarat pregătirile pentru sezonul rece, încă din luna septembrie. Managerul Marinică Niculescu a dat dispoziție pentru achiziționarea de antigel și anvelope de iarnă pentru cele 35 de ambulanțe ale SJA Gorj. El preconizează că noile anvelope vor ajunge la unitate în cel mult două săptămâni.
Deși suntem doar în mijlocul toamnei, conducerea SJA Gorj a început să pregătească tot ceea ce este necesar pentru parcul auto pe care-l deține. „Am dat dispoziție, încă din septembrie, pentru achiziționarea de antigel și anvelope de iarnă. Avem 35 de ambulanțe și toate vor fi puse la punct corespunzător pentru iarnă. În cel mult două săptămâni cred că vin anvelopele noi, dar încă mai avem anvelope mai vechi și lanțuri, astfel că, dacă este necesar să le montăm, noi ne vom descurca”, a explicat Marinică Niculescu, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.
Montarea anvelopelor de iarnă înainte de căderea zăpezii este obligatorie pentru toate autoturismele. La Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj sunt active 35 de autosanitare și toate vor fi echipate corespunzător pentru iarnă, ca de fiecare dată.
Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj şi-a luat măsurile de siguranţă pentru depăşirea sezonului rece şi dă asigurări că activitatea se va desfăşura fără probleme în următoarea perioadă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here