Nicolae Cotolan, arma secretă a Pandurilor?

491

Nicolae Cotolan (20 de ani) a marcat golul victoriei Pandurilor în meciul cu Metaloglobus. Folosit în partea dreaptă a atacului, jucătorul gorjenilor a dat satisfacţie în cele 20 de minute petrecute pe teren şi spune că succesul formaţiei noastre a fost muncit şi meritat.
,,Un meci greu în care am suferit, însă am muncit pentru victoria noastră şi eu cred că am meritat cele trei puncte, chiar dacă am câştigat pe final. Mă bucur că am marcat, mă bucur că am putut să-mi ajut echipa şi sper s-o ţin aşa şi în continuare. Sper să marchez cât mai multe goluri şi să-mi ajut echipa”, a declarat Cotolan.
Deşi a jucat în defensivă în cele mai multe meciuri, Cotolan spune că se simte mai bine într-o poziţie avansată, iar dacă Adrian Bogoi îl va juca ,,în faţă”, îşi va face treaba cel puţin la fel de bine. ,,Este o poziţie care îmi place, m-am simţit foarte bine acolo şi cred că asta s-a văzut şi pe teren, pentru că am reuşit să marchez. Pot să spun că m-am simţit mai bine decât pe postul de fundaş lateral. Am şi avut două-trei acţiuni de poartă şi am ajutat şi defensiv. Aş putea fi şi pentru Mister o soluţie, dar vedem ce va fi sâmbătă”, a spus Nicolae Cotolan.
În etapa viitoare, Pandurii joacă împotriva formaţiei UTA Arad.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here