Nici măcar o bancă, în curtea interioară a SJU Târgu-Jiu! Există doar scaune improvizate din buturugi și coșuri de gunoi transformate din găleți

409

În curtea interioară a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu s-a amenajat un chioșc pentru pacienți și aparținători, dar, din păcate, nu există aici nici măcar o bancă pe care bolnavii ori cei aflați în vizită să-și consume cafeaua. În curte s-au amenajat, în atare condiții, scaune artizanale din buturugi, iar coșul de gunoi a fost făcut dintr-o găleată veche. Amuzant este că, pe un copac, dar și pe chioșc tronează câte un avertisment, care atenționează că gunoiul trebuie aruncat după colțul gheretei.

Buturugi acoperite cu cartoane, coșuri de gunoi făcute din găleți și lipsă de bănci ori tomberoane. Cu asta se laudă Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu în curtea interioară a unității de urgență, transformat în loc de relaxare pentru pacienți și aparținători.

Este adevărat că din ramurile copacilor au dispărut chiloții, scutecele ori tampoanele folosite, aruncate pe geamuri de bolnavi cu ani în urmă, dar spațiul amenajat în incintă lasă mult de dorit. Pe rețelele de socializare au apărut postate fotografii cu dezastrul din curtea interioară, dar și cu iluminatul public deficitar de la intrarea UPU a Spitalului 700, care de mai multe nopți nu funcționează.

În lipsa managerului Gigel Capotă, aflat pare-se în concediu, salariații de la administrativ cam dorm în bocanci, din curte dispărând și masa și scaunele existente la un moment dat.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here