Nemţii au fost plăcut impresionaţi de Spitalul Novaci

605

Cetăţenii germani care au ajuns în judeţul nostru, la sfârşitul săptămânii trecute, cu o valoroasă donaţie pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, au vizitat şi Spitalul Orăşenesc Novaci. Ei au fost plăcut impresionaţi de ce au găsit aici, apreciind că spitalul din Novaci arată mai bine decât cel din Târgu-Jiu.
După ce au descărcat tirurile la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, nemţii au vizitat câteva obiective turistice din Gorj. Cristi Tudor, intermediarul donaţiei făcute de aceştia la SJU, i-a dus şi la Spitalul Orăşenesc Novaci. În urma vizitei, ei au apreciat că acest spital arată mai bine decât cel judeţean. „Nemţii au fost impresionaţi de Spitalul Novaci. Au zis că arată mai bine decât Spitalul Judeţean, pe care îl văzuseră mai devreme. Managerul Emil Grigore i-a dus şi în Policlinică şi, în final, ei au  promis că vor ajuta acest spital cu ce este nevoie”, a precizat Cristi Tudor.
Delegaţia din Germania va reveni în judeţul nostru şi va ajuta nu doar Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, ci şi Spitalul Orăşenesc Novaci.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here