Neatenţia face victime şi în rândul vârstnicilor

310
O bătrână a decedat iar o a doua a fost grav accidentată în două evenimente rutiere produse pe fondul neatenţiei în traversarea străzii. Ambele femei erau pieton şi s-au angajat în traversare prin locuri nepermise.

Ioana M., de 78 de ani, din Licurici, sat Negreni, şi-a găsit sfârşitul într-un accident de circulaţie. Femeia a fost acroşată mortal de către autoturismul condus de Ion D., de 54 de ani, din Târgu – Jiu. Din primele cercetări a reieşit faptul că bătrâna s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii printr-un loc ce nu era marcat şi fără să se asigure. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, reieşind faptul că nu consumase băuturi alcoolice.
Abia a scăpat cu viaţă
Un caz asemănător a avut loc şi în localitatea Jupâneşti, victimă fiind tot o bătrână. Din fericire, însă, Alexandrina N., de 70 de ani, a scăpat cu viaţă, deşi a suferit leziuni destul de grave. Femeia a fost acroşată de o maşină condusă de Ilie T., de 72 de ani, din aceeaşi localitate. Şi această bătrână se angajase în traversarea străzii fără a se asigura corespunzător, printr-un loc ce nu era marcat. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, în ambele cazuri, poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs accidentele de circulaţie.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here