Narcis Răducan așteaptă decizii favorabile în AGA / “Trebuie să ne organizăm rapid!”

263

Timpul începe să nu mai aibă răbdare cu Pandurii, echipa gorjeană așteaptă hotărârile Adunării Generale a Asociaților, acolo de unde trebuie să vină deciziile care să deblocheze situația și să asigure grupării un staff tehnic și un lot de jucători pe măsura pretențiilor unei formații ce va juca în cupele europene.

Președintele grupării târgujiene atenționează că nu mai este loc de nicio amânare, ședința AGA ce va avea loc, astăzi, trebuind să lămurească toate problemele înaintea reunirii lotului pentru începerea pregătirilor pentru noul sezon. “Mâine (n.red. – astăzi) avem AGA la Pandurii, azi e Consiliul de Administrație, trebuie să ne organizăm rapid în vederea începerii noului campionat, în vederea participării cu brio în Europa League, sunt multe puncte pe ordinea de zi, trebuie foarte, foarte rapid să prelungim contractul cu staff-ul tehnic condus de Edi, o pleiadă de jucători vor termina contractele, cu unii dintre ei vom prelungi, cu alții nu, în funcție de ce aport a avut fiecare și de condițiile financiare și eu zic că va fi un sezon la fel de bun”, a declarat Narcis Răducan în așteptarea întâlnirii care poate decide soarta echipei gorjene.

Ionel Ilie, suporter al fotbalului
Față de ultima întâlnire a AGA de la Pandurii, CEO și-a schimbat din nou reprezentantul, locul lui Ciobotărică fiind luat acum de noul director al complexului, Ionel Ilie. Președintele pandurilor s-a întâlnit deja cu Ionel Ilie și spune că este sigur că dacă va exista un cadru legal pentru sprijinirea activităților sportive, CEO va fi, din nou, alături de Pandurii: “Am discutat câteva minute cu noul director al CEO. Mi-a lăsat impresia unui om de energie, care se ocupă de energie și care sunt convins că e foarte preocupat să respecte legea și dacă la nivel central se va hotărî că CEO va putea să-și respecte îndatoririle de membru asociat, ne va ajuta să luăm bani. Dacă nu, nu. Adică nu va face niște concesii doar pentru că este mai vechi pe aici. E un om comunicativ, căruia îi place sportul și care a spus că în condițiile în care ne va putea ajuta, ne va ajuta”, a declarat Narcis Răducan.
Dacă după înlăturarea lui Laurențiu Ciurel, în tribuna “Municipal”-ului severinean, la meciurile Pandurilor, nu a luat loc înlocuitorul său, Laurențiu Ciobotărică, noul director se numără printre cei care au participat destul de des la partidele echipei gorjene: “Noul director mi-a spus că a și fost la meciurile noastre, deși eu nu-l cunoșteam, și că vine cu plăcere. Indiferent că se va putea rezolva sau nu cu finanțarea, el e un suporter al fotbalului și va veni la meciurile noastre”, a mai dezvăluit Răducan.

Toată lumea-l vrea pe Edi
Atât conducerea Pandurilor, cât și cei care fac parte din AGA declară că Edi Iordănescu trebuie să fie cel care să conducă echipa gorjeană și în sezonul următor, însă Iordănescu junior vrea mai mult decât un sprijin verbal și dorește fapte care să susțină gruparea în drumul său spre performanță. “Eu îmi doresc ca Edi să continue la Târgu-Jiu, îmi doresc foarte mult pentru că este unul dintre artizanii performanței de anul trecut, nu este simplu pentru că a avut o listă de doleanțe normale pentru un antrenor care vrea să facă performanță, sunt întru totul de acord cu el, iar eu sper ca în ședințele de azi și de mâine să reușim să îi punem la dispoziție măcar o parte din ceea ce are nevoie un antrenor ca să facă performanță”, spune Narcis Răducan, care speră ca și cerințele antrenorului să fie acceptate și îndeplinite de asociații clubului gorjean: “Edi Iordănescu a prezentat câteva doleanţe în faţa conducătorilor. În zilele următoare, vom avea discuţia finală cu cei din Adunarea Generală. Atât eu, cât şi Edi ne dorim să rămânem la Pandurii. E normal ca antrenorul care a calificat echipa în cupele europene să continue munca la club şi nu se pune problema ca măcar să ne gândim să negociem cu un alt antrenor”, a mai spus președintele Pandurilor. De negocierile cu antrenorul depinde și lotul Pandurilor: “Sunt în negocieri și cu alți jucători, cu unii dintre ei am și bătut palma verbal, dar nu am putut să fac pasul decisiv, acela de a semna contractele, tocmai pentru că așteptăm această decizie, așteptăm reînvestirea lui Edi”, a completat Narcis Răducan.

Mesajul lui Edi
În așteptarea unei decizii a celor care dețin frâiele la Pandurii, Edi Iordănescu a decis să ia drumul Parisului pentru a participa la meciul de deschidere a Campionatului European, partida dintre România și Franța. Iordănescu junior a menționat că nu va zăbovi prea mult în capitala Franței și va putea fi la București la reunirea lotului Pandurilor dacă răspunsul va fi cel așteptat: “Nu am închis ușa pentru Pandurii pentru că eu nu pot să închid ușa unui club care deja este parte din sufletul meu, unde am cunoscut oameni deosebiți, unde am trăit momente speciale și, cel mai important, unde am simțit apreciere și un entuziasm deosebit din partea suporterilor”, a postat Edi Iordănescu pe pagina sa de facebook. Acesta însă avertizează că nu va fi dispus să semneze în orice condiții: “Totuși, e o situație pe care nu o pot accepta. (blocajul financiar, lipsa unui buget sigur pentru sezonul următor și plecarea unor jucători importanți, în prag de Europa…). (…) MEDIOCRITATEA nu o voi accepta niciodată. În cazul unei despărțiri, viața va merge înainte și sunt sigur că Pandurii nu va muri. Sper ca oricine va veni după Edi Iordănescu să aibă mult succes și poate într-o zi, în viitor, să fiu din nou antrenorul pandurilor pe un stadion nou și plin cu suporteri”, a mai spus Edi Iordănescu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here