Motrean luat cu izoleta de la domiciliu, după ce cu o zi în urmă s-a prezentat la spital cu febră, dar a fost trimis acasă

9505

Situația unui cetățean din Motru, luat cu izoleta la finalul săptămânii trecute de la domiciliul său din oraș, a băgat în sperieți cadrele medicale de la unitatea medicală din oraș. Asta pentru că omul, soțul unei salariate a unității medicale, aflate însă acasă în concediu de creștere copil, s-a simțit rău și a ajuns la ușa unității cu stări de rău și febră. Cei de la Spitalul Motru l-ar fi trimis acasă, fără un test prealabil, iar a doua zi a fost luat cu izoleta, starea sa înrăutățindu-se, și dus la Târgu-Jiu, omul spunând că avea legătură cu situația calamitată de Covid din străinătate.
Preluarea pacientului la Târgu-Jiu a băgat panică în rândul celor care au intrat în contact cu bolnavul la spital, pacient care a fost testat pentru Coronavirus. Reprezentanții DSP Gorj, întrebați de situația motreanului, au promis că vor comunica despre starea bărbatului, îndemnând la calm.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here