MOTIVUL pentru care șeful Poliției Rutiere rămâne la IPJ Gorj, după expirarea împuternicirii! A primit deja acceptul să fie transferat de la Caraș-Severin

519

Împuternicirea comisarului șef Decebal Davidoiu la conducerea Serviciului Rutier, din cadrul IPJ Gorj, va expira mâine. Acesta a decis să lucreze în continuare în cadrul inspectoratului și a solicitat transferul de la IPJ Caraș-Severin, urmând să fie numit șef la Serviciul Cazier Judiciar și Evidență Operativă.

„Domnul comisar-șef Davidoiu Decebal va fi mutat la cerere în cadrul IPJ Gorj, ca șef al Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidență Operativă. În ultimele luni a fost împuternicit să ocupe funcția de șef al Serviciului Rutier, funcție care va fi ocupată prin desemnarea domnului comisar Săvulescu Daniel, cu data de 1 Mai”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Decebal Davidoiu a explicat, pentru Gorjeanul, care este motivul pentru care a luat hotărârea de a continua să-și desfășoare activitatea în județul Gorj. „Am decis să rămân la IPJ Gorj pentru faptul că m-am integrat în colectivul inspectoratului și pentru că se lucrează la modul profesionist, cu standarde ridicate”, a declarat Decebal Davidoiu.
Acesta conduce Serviciul Rutier Gorj din luna mai a a anului trecut. „La Serviciul Rutier am găsit un colectiv de oameni cu experiență, împreună am reușit, spun eu, să menținem un grad normal de siguranță în trafic. Aceasta cred ca ar fi principala realizare, dincolo de statistici. În legătură cu noul serviciu, el reprezintă practic serviciul de statistică al inspectoratului. Nu am mai lucrat efectiv la Serviciul Cazier, dar toți polițiștii operativi lucrează împreună cu acest serviciu, pentru nevoile muncii specifice”, a mai precizat Decebal Davidoiu.

Serviciul Rutier va fi condus, deocamdată, de Daniel Săvulescu, cel care anul trecut a participat la concursul pentru postul de șef al SPR.

După ce a obținut nota 9,5, la finalul examenului, pe 8 februarie, concursul a fost invalidat, pe motiv că ”nu au fost respectate, în organizarea concursului, toate prevederile, procedurile și ordinele interne”. Ofițerul de Poliție a contestat decizia, iar Tribunalul Gorj a admis, anulând dispoziția fostului șef al IPJ, Cristian Muscălescu. Și această hotărâre a a fost contestată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here