Morega: Vîlceanu și Iordache vor fi parlamentari! Marcel Romanescu să își vadă lungul nasului

4282

Fostul președinte al PNL Gorj, Dan Morega, a comentat aplicat, ieri, pe marginea pretențiilor ridicate de primarul Marcel Romanescu de a impune pe lista de candidați la alegerile parlamentare un reprezentant al organizației municipale pe care edilul o conduce. Morega consideră că pretențiile lui Romanescu sunt exagerate, i-a transmis chiar să își vadă lungul nasului și chiar a subliniat că BPJ-ul PNL Gorj este cel care pune candidații, nicidecum primarul ori liderul organizației municipale. Mai mult, Morega l-a lăudat pe Vîlceanu pentru achiziția făcută, adică pentru Iordache, și a menționat că PSD a greșit că l-a alungat pe omul de afaceri din partid.

,,Cred că Marcel Romanescu nu își vede lungul nasului. Ar fi mai bine să se ocupe de problemele cetățenilor și să fie, în primul rând, autocritic cu el și să pună mâna pe sfânta muncă. Să își realizeze obiectivele, în plus are o serie întreagă de obiective pe care le-a moștenit ca proiecte, ca finanțare, de la PSD, care nu au fost nici până acum terminate.
În al doilea rând, am fost și eu președintele PNL Gorj, dar parlamentarii nu-i stabilea municipiul și nici Dan Morega, ci, Biroul Politic Județean de partid. Așa că, Marcel Romanescu să nu mai latre în zadar și să nu mai creeze animozități, scandaluri, să înțeleagă că se subordonează lui Dan Vîlceanu pentru că puterea partidului în Gorj o are acesta. El este ales de 8000 de persoane și nu de 78.000 câți sunt pe listele electorale permanente. El joacă astfel bambilici că nu are experiență în administrație”, a declarat Morega. Acesta crede că liderul de partid al PNL Gorj a făcut o mișcare îndrăzneață și corectă prin aducerea omului de afaceri Ion Iordache înapoi în formațiunea politică. ,,Mi se pare foarte corect că Dan Vîlceanu, în BPJ-ul PNL Gorj a stabilit care vor fi parlamentarii, și la Deputați și la Senat. Chiar dacă sunt destui care critică, Dan Vîlceanu care deschide lista la Camera Deputaților și Ion Iordache la Senat nu sunt de criticat. Eu pot să anticipez ca analist, ca fost președinte de partid, ca fost secretar general pe țară la liberali, că cei doi vor câștiga! Nu vor lua doi deputați în niciun caz. Îl poate lua pe al doilea doar prin fracțiuni pe care să le dea centrul, dar, cu siguranță, Vîlceanu și Iordache vor fi parlamentari. Cred că PSD, de frica lui Iordache, că acesta are și minte, nu numai bani, l-au alergat de la PSD, deși puteau face multe lucruri bune atât pentru partid, cât și pentru gorjeni. Foarte prost”, a completat fostul lider de partid.,,Mulți au criticat că Vîlceanu l-a primit pe Iordache la PNL și i-a dat primul loc la Senat, cunoscând faptul că acesta are bani pe care i-ar fi furat. Pardon domnilor, Iordache nu a furat, dar, așa suntem noi gorjenii, cei mai mari reclamagii. Dacă vedem pe unul că muncește și face bani, gata, este exact ca și capra vecinului. În loc să îți cumperi tu o capră mai bine să moară cea a vecinului”, a menționat Morega, spunându-i lui Marcel Romanescu să se preocupe de alte probleme administrative și să nu mai facă presiuni aiurea. Reamintim că, pe lista inițială de candidați la alegerile parlamentare apărea pe locul patru Mihai Paraschiv, membru al organizației municipale a PNL Târgu-Jiu. Paraschiv, director Transloc, a renunțat la candidatură, Romanescu spunând că locul oferit nu era eligibil.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here