Morega şi Păcuraru, audiaţi la propriul proces

229
morega 2Dan Ilie Morega şi Paul Păcuraru au fost audiaţi în procesul în care liderul PNL Gorj şi fostul ministru al muncii sunt acuzaţi de fapte de corupţie.

Păcuraru a negat faptul că fiul său ar fi câştigat licitaţii la complexurile energetice din Gorj cu ajutorul lui Morega, fostul ministru precizând chiar că nu ştia că şeful liberalilor din judeţ era în conducerile unităţilor respective. Acesta a menţionat că firma băiatului său, Mihnea Păcuraru, a câştigat legal licitaţiile, fără vreo influenţă de altă natură.

La rândul său, Morega a precizat că i-a cerut lui Păcuraru să îl numească pe George Romanescu la şefia Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj întrucât instituţia nu avea un conducător, iar în presa locală era o adevărată campanie împotriva ITM şi a situaţiei de acolo. Liderul liberal a precizat că nu l-a ajutat pe băiatul lui Păcuraru să câştige licitaţii în Gorj, el spunând că doar s-a oferit să-i asigure cazare atunci când acesta ar ajunge prin Târgu-Jiu.
Procesul celor doi politicieni se va relua la sfârşitul lunii viitoare. Avocaţii celor doi au cerut ca la unul dintre următoarele termene instanţa să ofere posibilitatea audierii convorbirii telefonice interceptate de DNA între Morega şi Păcuraru, magistraţii fiind de acord cu acest lucru.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here