Morega mai crede în alianţa cu PD-L

427
morega 2Dan Ilie Morega readuce în discuţie colaborarea dintre PNL şi PDL la nivel judeţean. Liderul liberalilor din Gorj se declară convins că după Congresul pe care PNL îl are la sfârşitul săptămânii şi după ce Crin Antonescu va deveni preşedinte, organizaţia pe care o conduce va putea să reia negocierile cu PDL pentru o viitoare colaborare în plan local.

Morega spune că organizaţiile judeţene vor avea o libertate mai mare prin noile modificări ce vor fi aduse statutului partidului, liderii de filiale urmând să aibă şi ei atribuţii mai multe decât până acum.

Şeful PNL Gorj declară că, în contextul politic de acum, filiala nu poate să aibă vreo colaborare în plan local cu PSD, atâta timp cât primarii liberali nu au primit la fel de mulţi bani de la Consiliul Judeţean cum au primit cei social-democraţi. Morega spune că posibila viitoare colaborare cu PDL va avea la bază decizia Delegaţiei Permanente a PNL Gorj luată cu unanimitate la sfârşitul anului trecut, decizie pentru care, luna trecută, Ludovic Orban, candidat acum la şefia partidului, a cerut excluderea din partid a liderului organizaţiei judeţene. Propunerea lui Orban a fost însă respinsă, iar Morega este acum convins că liberalii îl vor menţine pe Crin Antonescu preşedinte, fapt care va permite filialei să reia discuţiile cu PDL Gorj.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here