Morega îl susţine oficial pe Navlea

390

more buunDeputatul independent Dan Ilie Morega a anunţat joi oficial că îl susţine, în cursa pentru şefia PNL Gorj, pe candidatul Ion Navlea. Morega, fostul şef al organizaţiei, i-a făcut anti-campanie însă, în acelaşi timp, atât lui Radu Angheloiu cât şi lui Dian Popescu, ambii candidaţi pentru funcţia de şef a filialei liberale.

Deşi nu mai este de câteva luni membru al Partidului Naţional Liberal şi nu mai deţine funcţia de preşedinte al PNL Gorj, Dan Ilie Morega pare că are încă suficient controlul în interiorul organizaţiei liberale de la Gorj. De pe margine, dar având însă şi numeroşi susţinători în PNL Gorj, Morega arată că îl susţine necondiţionat pe candidatul Ion Navlea la şefia organizaţiei, în detrimentul lui Dian Popescu şi, în special, a lui Radu Angheloiu, despre care nu prea are vorbe de laudă. “Eu doresc să le transmit delegaţiilor la Conferinţa Judeţeană să nu voteze decât cu echipa pe care am lăsat-o eu. Dacă vor vota cu Angheloiu, partidul va ajunge iar la 7-8%, votează Angheloiu, votează PSD. Dacă îl votează însă pe Dian vor vota cu grupul lui de mafioţi”, a declarat Dan Ilie Morega.

Angheloiu se aştepta

apropieri electorale 1Vorbele lui Morega erau anticipate însă încă de miercuri de Radu Angheloiu care a menţionat că ar fi primit deja ameninţări de la fostul preşedinte.

“Nici nu mă surprind aceste lucruri, aceste atacuri la adresa mea, deoarece am primit informaţii că voi fi în atenţia anumitor persoane în ceea ce priveşte perioada acesta de campanie”, a declarat Angheloiu.

Morega a dat startul la campanie

Dan Ilie Morega se bucură încă de sprijinul unor primari ai PNL Gorj dar şi a fostei echipe de conducere a organizaţiei. Din acest motiv el a dat startul la campania electorală în favoarea lui Ion Navlea, preferându-l pe acesta în defavoarea celor doi contracandidaţi liberali.

,,Votaţi Navlea” a ţinut să precizeze Morega pornit într-o veritabilă campanie electorală de pe marginea PNL Gorj.

Întrebat dacă într-un eventual tur doi pe cine va prefera între Dian Popescu şi Radu Angheloiu, Dan Ilie Morega a declarat râzând că el nu vede un tur doi, Navlea urmând să iasă câştigător din prima.

Morega va avea însă un rol foarte important în alegerile din PNL Gorj deoarece va face în final ,,cărţile” la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a organizaţiei, stabilind chiar şi din afara partidului cine va conduce filiala în următorii ani şi care va fi linia politică a acesteia.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here