Morega a pus tunurile pe Boza! Șeful CEO, doar ,,un om șiret”

1551

Dan Morega, președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice, a declarat, dezamăgit, ieri, că managerul Complexului Energetic Oltenia nu a făcut nimic pentru minerit, nu s-a ocupat de organizarea companiei și nici de organigrama stufoasă a societății. În opinia lui Morega, Boza a legat prietenii din interes, meritându-și astfel viitoarea schimbare din funcție. Morega a fost critic însă și la adresa celor promovați de PNL în CS-ul companiei, făcând o analiză corectă în legătură cu calitatea profesională îndoielnică a respectivilor.

,,Complexul Energetic se află într-o situație critică, urmare a prețului certificatelor de CO2, unde suma depășește aproape 400 mil.euro, pentru că trebuie plătite 13 mil. de certificate, fiecare costând 24-25 euro, dar, și urmare a proastei organizări care este la nivelul CEO.
Nu vreau să mă scuz, dar am crezut foarte mult în Boza”, a declarat Morega, într-o conferință de presă, explicând că a convins jurnaliștii că Boza trebuie susținut pentru un act de management profesionist la CEO, lucru care nu s-a realizat de către respectivul. ,,Între timp am realizat că Boza nu are nimic în comun cu organizarea, că nu are nimic în proiect legat de dezvoltarea investițiilor, repararea mineritului, pentru că dacă în termocentrale s-au mai băgat milioane de euro, dar în minerit nu s-a băgat nimic”, a completat șeful IAIPP.
Morega previzionează că CEO va avea, în curând, soarta Complexului Energetic Hunedoara, fiind pândit de insolvență și apoi de faliment. ,,Vom asista, cu siguranță, la o reorganizare judiciară și care va fi urmată de faliment așa cum se întâmplă la CEH. Nu se poate această mizerie la care s-a ajuns. Și sigur, Boza, un om șiret, s-a împrietenit cu toată lumea, dar singurul lui prieten este el însuși. El nu are un prieten cu adevărat, e cu te pup, te îmbrățișez …, dar, de fapt, el este și cu hoții și cu vardiștii”, a creionat Morega adevăratul caracter al managerului CEO, o persoană ce promite, se victimizează, dar, în final, nu face nimic. Șeful IAIPP nu l-a slăbit nici pe Sorin Olaru, șeful de Resurse Umane care a acceptat la angajare lipitorii de afișe ai PSD, în timp ce adevărații profesioniști erau ținuți în același loc, în producție, suferind de boli profesionale, în timp ce nu li se luau în calcul studiile superioare absolvite.
A.STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here