Modele de blugi ce se poartă în acest sezon și cum îi asortăm

1237

Blugii pot fi asociaţi cu orice piesă vestimentară şi te pot face să arăţi extrem de elegant, dacă ştii ce ai de făcut.

Desigur, secretul începe prin a achiziţiona blugii potriviţi. Aceştia ar trebui să fie cât mai versatili, potriviţi pentru conformaţia corpului tău şi de calitate. Astfel, dacă vrei să cumperi o pereche de blugi dama versatili, ar trebui să te orientezi către culorile indigo închis, albastru închis, gri închis sau negru. De asemenea, blugii drepţi sau cei decupaţi sau evazaţi spre gleznă sunt cei mai uşor de încadrat în ţinute variate. Câteva sfaturi de care ar trebui să ţii cont când vrei să porţi blugi şi, totodată, să construieşti o ţinută elegantă.

Urmăreşte să obţii un aspect formal
Când vrei să porţi blugi, ar trebui să ai în vedere obţinerea unui aspect formal. Începe prin a alege o pereche de blugi barbati cât mai formali, apoi adăugă o pereche de pantofi casual şi găseşte o cămaşă asortată. Dacă vei urmări să obţii un echilibru între toate piesele de acest fel, cu siguranţă, vei obţine o ţinută adecvată.

Urmăreşte potrivirea dintre piesele vestimentare
Asigură-te că fiecare articol pe care îl adaugi ţinutei tale se armonizează cu restul. Acest lucru nu va fi uşor de realizat cu o pereche de blugi largi şi o cămaşă sau o jachetă cambrată, dar se poate obţine cu un tricou larg cu o croială neglijentă.

Cum să alegi pantofii pentru o ţinută cu blugi
Dacă vrei să porţi blugi şi să ai un aspect elegant, va trebui să renunţi la pantofii de sport. Ai putea opta pentru pantofi casual din piele, ghete chukka, mocasini, pantofi Wojas sau Dr. Martens. Femeile ar putea asocia blugii cu pantofii cu toc eleganţi.

La blugi poţi purta tricou sau cămașă
Pentru o ţinută cu blugi, ai putea opta pentru un tricou bine mulat pe corp, o curea cu aspect robust şi pantofi sau ghete din piele. Un polo este alternativa mai clasică pentru un tricou, aşa că se poate încerca cu o încălţăminte clasică uşoară, precum ghetele chukka sau mocasinii. O altă actualizare adecvată pentru o ţinută cu blugi poate fi cămaşa cu mânecă lungă sau scurtă, dar într-o culoare diferită de cea a blugilor. Pentru un aspect formal, se poate alege cămaşa albă, simplă. Cămăşile gri deschis sau albastru deschis funcţionează la fel de bine ca și cele albe cu dungi deschise sau cu modele cu buline.

Poartă blugii cu un pulover
Un pulover monorom, gri, cărbune, alb, maro, albastru închis sau verde se potriveşte cu aproape orice culoare de blugi. Asociază blugii groşi cu pulovere groase, iar blugii subțiri cu pulovere subţiri. Acest lucru este valabil şi pentru încălţăminte. Pe de altă parte, blugii purtaţi cu un pulover simplu pot crea o ţinută banală, motiv pentru care se recomandă să alegi un pulover Aran sau un cardigan şi să adaugi accesorii sau straturi suplimentare. O jachetă sport funcţionează foarte bine la această ţinută şi va face ca puloverul să arate mult mai atractiv.
SURSA: elle.ro
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here