Moarte suspectă la Roşia de Amaradia

599

crima rosia de amaradiaUn bărbat în vârstă de 54 de ani, din Roşia de Amaradia a fost găsit, ieri dimineaţă, mort, în marginea unui drum. Decesul acestuia este unul suspect, existând sânge şi urme de lovituri pe corpul victimei. Din primele cercetări se pare că acesta a fost ucis în urma unei discuţii în contradictoriu.

Cadavrul se pare că a fost găsit înjunghiat în abdomen ieri dimineaţă, de către o persoană care locuia în apropiere. Bărbatul şi-a pierdut, astfel, viaţa de mâna unui criminal, cel mai probabil un localnic. Această idee este susţinută şi de spusele vecinilor care au povestit că victima s-a certat în seara dinainte cu câţiva tineri, unul dintre ei putând fi chiar criminalul. “Din câte ştiu în acest moment se pare că a fost o altercaţie iniţială între victimă şi un localnic în ajutorul căruia au mai sărit şi alţii. Nu pot face mai multe declaraţii momentan”, a relatat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. Rezervată a fost şi Cristina Ciobanu, ofiţerul de presă al Parchetului Judeţean Gorj, acolo unde, ieri după-amiază, au fost duşi pentru a fi audiaţi, patru bărbaţi. “Tot ce pot să vă spun este că toţi patru sunt din localitate. Se pare că este o persoană mai în vârstă şi trei tineri, rude. În prezent, procurorul încearcă să vadă care este situaţia”, a declarat Ciobanu. Un suspect, un instigator şi doi complici

crima rosia de amaradia (2)Se pare că persoana mai în vârstă despre care purtătorul de cuvânt al Parchetului Judeţean vorbeşte este un bătrân, rudă apropiată cu ceilalţi suspecţi. Acesta a declarat că el este vinovat de moartea consăteanului său, însă cunoscuţii cred că bărbatul vrea, de fapt, să îşi apere unul dintre nepoţi. Atât bătrânul, cât şi cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani, au fost conduşi la Parchet, pentru audienţe. Ulterior audierii, potrivit Cristinei Ciobanu, a fost începută urmărire penală faţă de persoana mai în vârstă pentru instigare la omor calificat, faţă de unul dintre nepoţi pentru omor iar faţă de ceilalţi doi cercetaţi, pentru complicitate, fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here