Mitingul Rămescu&Ghiocela, în faţa IPJ Gorj

123

Autorităţile municipale au aprobat acţiunea de protest organizată de afaceristul Mihai Rămescu din municipiul Motru, care îşi va aduce astăzi angajaţii societăţii la Târgu-Jiu. Mitingul se va desfăşura între orele 17,00 şi 19,00, cu plecare din zona stadionului din Târgu-Jiu, urmând ca apoi protestatarii să se oprească în faţa sediului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj şi în Piaţa Prefecturii.

Cei de la Motru, cam 200 de persoane, se vor deplasa cu autocarele la Târgu-Jiu. Afaceristul Mihai Rămescu va fi în faţa protestatarilor, angajaţi de-ai săi de la firma Ghiocela de la Motru, care au participat la acţiuni similare dar în localitatea în care fiind a fost înfiinţată, deja din 13 iunie.
Rămescu se află în greva foamei de săptămâna trecută şi cere demisia şefului IPJ Gorj, Viorel Caragea, pe care îl acuză de abuzuri şi de controale excesive la societatea pe care o deţine. Asta în timp ce o echipă a Corpului de Control al ministrului Afacerilor Interne va efectua verificări în cazul inspectorului şef al IPJ Gorj, ca urmare a memoriului depus la minister de omul de afaceri din Motru, mai slab acum cu 8 kilograme.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here