Minprest Rovinari își diversifică activitatea. Vrea să deschidă un service auto și o stație ITP

1393

Prestatorul de servicii din minerit vrea să își diversifice activitatea. Motivul: pentru a nu mai depinde în totalitate de contractele încheiate cu Complexul Energetic Oltenia.
Anunțul a fost făcut de către directorul Minprest Rovinari, Gabriel Gârjoabă. „Vrem să avem și o altă dezvoltare, să nu mai depindem tot timpul de CEO, undeva la 10%-15% să aducem bani și din afara societății. Avem în plan deschiderea unui service auto, o stație ITP, dar și participarea la licitații pentru servicii de curățenie, dar și în alte domenii. Vom face și noi angajări. În situația de față, la Minprest nu se pot face disponibilizări”, a precizat Gârjoabă, la un post local de radio.
Societatea Complexului Energetic a înregistrat un profit de un milion de lei, la finele lunii septembrie. Angajații societății vor primi o primă de Crăciun de 500 de lei. „Prima nu va fi în bani, ci în tichete cadou. Profitul nu era posibil dacă nu erau acele ajutoare de la stat date angajatorilor care au avut angajați în șomaj tehnic din cauza pandemiei de coronavirus. Oamenii au fost vitregiți atunci de ceva bani, așa că acum compensăm”, a mai spus Gârjoabă.
Minprest Rovinari are peste o mie de salariați.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here