Minprest îşi păstrează avansul la minifotbal

412

Minprest Rovinari demonstrează încă o dată că are intenții serioase în această ediție a Campionatului de Minifotbal de la Dolce Vita. Dacă anul trecut nu a prins nici faza de play-off, acum echipa foștilor panduri Adi Popescu, Romeo Rădoi sau Florin Popete, se bate la locurile de top. Momentan, le merge de minune. Au șase victorii din tot atâtea meciuri și cinci puncte avans la vârf. Ultima victorie a venit, sâmbătă, în cel mai tare meci al etapei, contra celor de la Farmacia Victoria, bronzul ediției trecute de campionat.
Minprest Rovinari – Farmacia Victoria 6-4 (la pauză: 3-2)
Goluri: Adrian Popescu (3), Romeo Rădoi (2) și Cristian Nicolăescu / Petre Manea (2), Cosmin Șoșoi și Dragoș Găvan
Minprest: Valentin Crețan, Florin Oproiu (ambii portari) – Florin Popete, Valentin Lupu, Gabriel Bardan, Alin Rotaru, Romeo Rădoi, Adrian Popescu, Dănuț Bălu, Dan Nicolcea, Cătălin Răducan, Cristian Nicolăescu, Cristian Popescu. Delegat: Cristian Nicolăescu Antrenor: Adrian Popescu
Farmacia: Remus Lilea (portar) – Claudiu Jianu, Marian Jianu, Cosmin Șoșoi, Sorin Popescu, Alexandru Bocșeru, Daniel Sorea, Dragoș Găvan, Petre Manea, Cătălin Șomănescu, Lucian Marina. Delegat și antrenor: Claudiu Jianu
Arbitri: Daniel Popescu și David Alberti
În restul meciurilor etapei a șasea, au fost victorii pentru urmăritoarele lui Minprest: Real Targu-Jiu, Dream Team sau Marigab Turceni. Cea din urmă s-a impus în urma unui meci foarte spectaculos în fața vicecampioanei ISU Gorj, scor 3-2.
Rezultate, Etapa 6, Liga 1, Dolce Vita:
Marigab Turceni – ISU Gorj 3-2
Primăria Rovinari – Dream Team 1-4
Real Târgu-Jiu – Primăria Bîlteni 4-3
Minprest Rovinari – Farmacia Victoria 6-4
Provincialii – Peppy Dolce Vita 3-5
În Liga 2, au fost derby-uri în ambele serii, dueluri directe între primele două clasate. În seria 1, FC Primăria Albeni s-a impus în duelul cu Succes Team. Albeni a deschis scorul prin Alex Bocșeru, Succes a egalat cu 3 minute înainte de final prin Bogdan Băltărețu, dar ultimul cuvânt i-a aparținut golgheterului Alin Ancuța, care a marcat din lovitură de la 9 metri la ultima fază a jocului. FC Primăria Albeni are 5 victorii din tot atâtea meciuri și are acum 5 puncte avans de Succes. Runda a șasea a adus victorii și pentru capii de serie FC Anna și Penitenciarul Târgu-Jiu, ambele revenind pe loc de play-off. În Seria 2, Inspectoratul de Poliție Gorj a condus cu 2-0 în duelul cu Lido Team, dar cea din urmă a revenit și a reușit să obțină un punct. Golurile celor de la IPJ au fost marcate de Nicolae Băloi și Cătălin Șomănescu, în timp ce reușitele lui Lido Team au purtat semnătura lui Alin Zăvoi și Robert Sakizlian. IPJ Gorj a pierdut restanța de vineri cu Star Team, scor 1-3, dar se menține pe locul 2 în clasament, la egalitate de puncte cu Lido Team. În celălalt meci disputat, Inspectoratul de Jandarmi Gorj a reușit prima victorie a sezonului în duelul cu Carrefour Târgu-Jiu și s-a apropiat de locurile de play-off.
Rezultate, Liga 2, Seria 1 și 2, Etapa 6 – Firme, Instituții și Amatori Gorj
Seria 1
FC Anna – Grosbi Ursus 5-2
Penitenciarul Târgu-Jiu – Triton 5-0
FC Primăria Albeni – Succes Team 2-1
Seria 2
Inspectoratul de Jandarmi Gorj – Carrefour Târgu-Jiu 9-5
Lido Team – Inspectoratul de Poliție Gorj 2-2
Star Team – Inspectoratul Școlar Gorj
Inspectoratul de Poliție Gorj – Star Team 1-3 (Restanță, Etapa 5)
În Campionatul Primăriilor din Gorj, etapa a patra a schimbat liderul. Primăria Turburea a pierdut la limită duelul cu Primăria Țicleni și odată cu acesta și fotoliul de lider. Echipa din Țicleni a mai furnizat o semi-surpriză și în restanța cu Primăria Telești, meci pe care l-a încheiat la egalitate. Echipa din Telești, campioana din 2017, a urcat pe primul loc, grație victoriei cu Primăria Stănești. În celelalte jocuri, Primăria Bălești a învins Primăria Negomir, iar Primăria Motru a trecut de Primăria Roșia de Amaradia.
Rezultate, Etapa 4, Campionatul Primăriilor
Primăria Negomir – Primăria Bălești 5-7
Primăria Telești – Primăria Stănești 4-1
Primăria Țicleni – Primăria Turburea 4-3
Primăria Motru – Primăria Roșia de Amaradia 5-0
Primăria Țicleni – Primăria Telești 3-3 (Restanță, Etapa 3)
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here