Minoră din Rovinari, sechestrată, lovită şi violată la Petrila

373
Actiunea de control a Politiei Rutiere, organizata vineri noaptea in Bucuresti si in Judetul Ilfov, a urmarit in principal conducatorii auto aflati sub influenta alcoolului, dar si alte categorii de abateri de la normele de circulatie

Un tânăr de 27 de ani a fost reţinut, marţi, de poliţiştii din oraşul Petrila, fiind acuzat că a sechestrat şi violat o minoră de 17 ani, din Rovinari, cu care era prieten de un an de zile. Fata a fost ţinută timp de trei zile în apartamentul iubitului său, perioadă în care acesta, pe fondul geloziei, a lovit-o, obligând-o să întreţină cu el relaţii sexuale.

Fata a apelat la ajutorul poliţiştilor în timpul unui control de rutină efectuat de aceştia, luni seara, în zona Cheile Roşia din Petrila. În momentul în care echipajul de poliţie a oprit maşina tânărului, minora s-a dus direct la unul dintre poliţişti şi i-a relatat că a fost sechestrată, lovită şi violată de acesta. “Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că în perioada 2-4 aprilie suspectul a dus-o de mai multe ori pe prietena sa – cu care avea o relaţie de aproximativ un an, într-o zonă muntoasă izolată de pe raza oraşului Petrila. Pe fondul geloziei, a agresat-o fizic şi a întreţinut cu aceasta raport sexual împotriva voinţei sale, iar pe parcursul acestor zile a privat-o de libertate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.
Sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi ameninţare. Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Petroşani cu propunere de arestare preventivă.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here