Ministrul de Finanțe, după vizita de la CEO: Ne îndreptăm în direcția bună

852

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a ajuns, miercuri, la Târgu-Jiu și a purtat discuții cu șefii Complexului Energetic Oltenia, dar și cu liderii de sindicat.
„Am venit la Târgu-Jiu, la CEO, să mă asigur că planul de restructurare o să fie un succes. Trebuie să ne asigurăm că CEO nu va avea soarta multor companii din România care au sfârșit tragic pentru că au avut un management prost. Mă asigur că sursele de finanțare sunt sustenabile, că planul de restructurare este unul fiabil și astăzi, după această vizită, pot spune că da, ne îndreptăm în direcția bună. Sunt mulțumit (…), Vom arăta că guvernarea PNL poate face profitabilă o companie de stat într-un sector din economie cu multe provocări. Eliminăm risipa banului public, așa cum am promis”, a spus Cîțu, la Târgu-Jiu.
Planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia a fost trimis spre analiză Comisiei Europene. El include închiderea etapizată a unor capacităţi de producţie şi exploatări miniere, externalizarea unor activităţi, investiţii în parcuri fotovoltaice la Turceni, Rovinari şi Işalniţa, modernizarea microhidrocentralei de la Turceni.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here