Minifotbalişti! Pandurii, egal cu Dolce Vita

1767

Pandurii Târgu-Jiu nu a putut trece de selecţionata de la Dolce Vita. Fotbalul mare a fost egal cu minifotbalul, într-un meci disputat pe terenul sintetic de la Târgu-Jiu. Deşi jucătorii de la Dolce Vita sunt legitimaţi la echipele din fotbalul judeţean, diferenţa dintre eşaloane nu s-a văzut miercuri. Robert Dănescu şi Nicolae Cotolan au revenit la Pandurii, şi au evoluat pentru gazde în prima repriză. Singurul gol din primul act a fost marcat de Cornicioiu, în minutul 11. Mijlocaşul a trimis o centrare şutată din banda dreaptă, care l-a surprins pe Lilea. Selecţionata de la Dolce Vita a replicat după pauză, când Şchiopu l-a găsit în poziţie ideală pe Şitoianu, iar vârful de la Băleşti nu l-a iertat pe Krupenschi din 6 metri. Ambele echipe şi-au creat ocazii până la finalul meciului, dar tabela a rămas neschimbată.

Cojocaru: ,,Nu îmi convin unele lucruri”
Antrenorul Pandurilor a urmărit mai degrabă disponibilitatea la efort, dar a admis că jucătorii săi trebuiau să se impună într-un meci cu o selecţionată judeţeană. ,,Şi la meciul cu Dăeşti i-am certat pentru că ne-a bătut atunci o echipă de Liga 3, care nu a arătat nimic, o echipă supraponderală. Mie nu îmi convin aceste lucruri, vreau atitudine de la ei chiar dacă sunt obosiţi, vreau să văd că trag până la ultima suflare. Lucrul acesta mi-l doresc de la ei şi în campionat, să aibă o atitudine corespunzătoare”, a spus antrenorul. Totuşi, Cojocaru a spus că echipa sa nu a fost proaspătă. ,,Un test util din punct de vedere fizic. Am încercat să îi împart cât de cât echilibrat, pentru că veneam după un antrenament fizic destul de intens, efectuat dimineaţă. Practic, am avut trei ore între antrenament, şi în meci lucrul acesta s-a văzut. Ne-am creat ocazii, dar am primit un gol, şi acest lucru nu-mi convine. Nu vreau să primesc gol de la echipe mai ales din ligi inferioare, având în vedere că echipa celor de la Dolce Vita este o selecţionată a jucătorilor de minifotbal. Sunt jucători de calitate, care au jucat la nivelul ligii a doua şi a treia, jucători buni”, a mai declarat tehnicianul.

Şitoianu: ,,Am practicat un fotbal frumos”
Autorul golului echipei All Stars Dolce Vita, Horia Şitoianu, s-a declarat mulţumit de jocul prestat de formaţia sa, şi i-a dedicat reuşita mentorului său de la Internaţional, Dan Vasilică.,,Îi dedic golul fostului meu antrenor Dan Vasilică. A fost un meci bun, am practicat un fotbal frumos, am pasat bine, chiar dacă nu suntem toţi de la aceeaşi echipă. Avem şi noi experienţă, şi am demonstrat că jucăm un fotbal frumos”, a spus Şitoianu. Alexandru Avrămescu, căpitanul celor de la Cărbuneşti, şi jucător de bază la Peppy Dolce Vita, a declarat că a fost un antrenament util pentru ambele formaţii. ,,Nu a fost un meci special, am făcut mişcare. Am venit la invitaţia domnului Daniel Buleac la această acţiune. A fost mai mult un test pentru Pandurii, un antrenament bun şi sper că i-am întins cum trebuie. E puţin ciudat să revin în Complexul Sportiv, dar viaţa merge înainte cu şi fără Pandurii”, a spus Avrămescu. În următorul amical, Pandurii va întâlni, din nou, FC Hunedoara sâmbătă, de la ora 12.00.

Pandurii Târgu Jiu – All Stars Dolce Vita 1-1
Teren sintetic Târgu Jiu
Au înscris: Cornicioiu (min.11) / Horia Şitoianu (min.53)
Pandurii rep.I: Opriţa – Dănescu, Cotolan, Emmanuel Okeke, Zlataric, Cornicioiu, Gheorghe, Trancă, Korede Adedoyin, Bodea, Patrick Popescu.
Pandurii rep.II: Krupenschi (juniori) – Cuţitoiu, Catrici, Okeke (min. 60 Ludovic Erhard), Zlataric, Tănăsoiu, Ştefan, Kazuki Takahashi, Pirciu, Dinu-Ivănescu, Stevan Goma.
All Stars Dolce Vita: Lilea – Miroiu, Dolcescu, Dăianu, Şchiopu – Avramescu, Stegaru, Barbu – Şitoianu, Negrea, Scurtu. După pauză au intrat: Muraru, Marina, Vespe, Cojocaru
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here