Mii de colindători au trecut pragul Consiliului Judeţean Gorj

388

Ca de fiecare dată, în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, instituţiile publice sunt colindate de grupuri de preşcolari şi şcolari. În acest an, la Consiliul Judeţean Gorj au ajuns peste patru mii de colindători, reprezentanţii instituţiei oferindu-le pachete cu dulciuri şi fructe.

colindatori CJÎn perioada 15-18 decembrie, ușile Consiliului Judeţean Gorj au fost deschise pentru elevii de la școlile din județ care au venit să colinde. Peste patru mii de copii au ajuns cu colindul la autorităţi. Pentru frumosul lor gest, copiii au fost recompensaţi cu daruri dulci. Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, spune că grupurile de colindători au adus bucuria şi liniştea de care este nevoie de sărbători.
colindatori CJ 3Pe lângă miile de colindători care au ajuns la Consiliul Judeţean în această perioadă, conducerea instituţiei a pregătit şi un amplu program de sărbători. Cadouri de la CJ primesc şi copiii din centrele de asistenţă socială, precum şi bătrânii din centrele de plasament.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here