Mesajul senatorului Cârciumaru la adresa PNL!

2016
Senatorul PSD de Gorj, Florin Cârciumaru, a transmis sub denumirea ,,PNL trădează România”, următorul mesaj:
,,În prag de sărbători și în plină pandemie ucigașă, mii de români pleacă să culeagă sparanghelul din fermele Germaniei, bineînțeles, în baza acordului guvernelor române – germane, semnat săptămâna trecută. Alte sute, mii, pleacă la muncă în Olanda, Austria și chiar în nordul Italiei, în focarul Europei! Acești cetăţeni sunt trimiși spre sacrificare, înaintea Paștelui, chiar de către cei care guvernează acum țara! Și sunt trimiși pe ascuns, găsind țapi ispășitori pe alții, care nu sunt decideți. În același timp, românii din țară sunt ținuți în case din cauza coronavirusului, în urma unei noi ordonanțe de guvern. Sunt ținuți în case după ce Guvernul le-a închis fabricile, firmele și magazinele unde lucrau. Economia este la pământ, din nou. La fel s-a întâmplat și cu românii care își duceau traiul din agricultură. Au fost trimiși acasă. Pe de altă parte, medicii continuă să se revolte în spitale din cauza lipsurilor și încă vor să demisioneze. Sunt dezamăgiți de Guvernul PNL, la fel ca alte milioane de români. În tot acest timp, PNL „reeditează ”scenariul prost prin care învrăjbește privatul contra bugetarilor și invers!”. Poate, fără să – și dea seama, Guvernul de Dreapta distruge din nou România, în loc să ia exemplul celorlalte state! Toate injectează capital în economie pentru a-și salva atât sistemul privat, cât și producția internă. În plus, toate statele, mai puțin România, promovează soluții sociale serioase și curajoase pentru toate categoriile afectate de criză. La noi, nu se poate, nu se știe sau nu se vrea. Se pare că, singura soluție a specialiștilor liberali este băgarea forțată a României în șomaj! PSD și celelalte partide din Opoziție au venit cu propuneri și soluții, însă PNL se preface că are situația sub control, se preface că guvernează România!”.

1 COMENTARIU

  1. Tocmai tu vorbești, nea glicemie?! sau poate erai sub influența băuturilor alcoolice?! Cine este responsabilul din cauza căruia românii, și din Gorj, au plecat la muncă în străinătate?! nu cumva tu, cu toată gașca ta de impostori și habarniști, care ați urmărit doar interesul propriu și clientela haitei… având grijă să aruncați cu plocoane pentru țigani și pensionari docili, limitați și fără orizont…
    Românii pleacă din țară din proprie inițiativă, pentru un câștig bun, care nu este posibil în orașul stăpânit de lemnari ai partidului hoț; iar mesajul tău este de o incredibilă nesimțire – chiar dacă a fost preluat imediat de cățelușii de partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here