Mesajul președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu

1927

Dragi gorjeni, sunt Cosmin Mihai Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, și nu a trecut foarte mult timp de când mi-ați acordat încrederea dumneavoastră, fiindu-mi alături și sprijinindu-mă la alegerile locale.
Vin, din nou, în fața dumneavoastră, într-un moment extrem de important pentru viitorul Gorjului, pentru viitorul întregii țări, pentru a vă mai cere încă o dată sprijinul. Trebuie să vă mărturisesc că am nevoie de echipa de oameni profesioniști, din absolut toate domeniile, pe care PSD Gorj v-o propune pentru Parlamentul României.
Pentru a-mi putea duce la bun sfârșit proiectele pe care mi le-am propus pentru județul nostru, pentru a-mi putea îndeplini programul pentru care mi-ați acordat votul într-un număr atât de mare, dragi gorjeni, am nevoie de seriozitatea și responsabilitatea lor, de dragostea lor pentru Gorj, de puterea lor de muncă și de spiritul lor de luptători, în Parlamentul României. Nu sunt vorbe lipsite de conținut, este purul adevăr! Gorjul, ca de altfel întreaga Românie, are nevoie de solidaritate, de oameni competenți, dornici să își pună experiența acumulată în slujba binelui public.
Știu că sunteți pregătiți ca, duminică, 6 decembrie, să vă învingeți teama de pandemie și să ieșiți la vot.
Nu mă îndoiesc că veți alege cu înțelepciune singura alternativă de a avea siguranța unui trai mai bun, că veți alege să ne putem construi în liniște un viitor mai bun, având ca reprezentanți în Parlament o echipă care să ne facă să fim mândri.
Așadar, dragi gorjeni, vă chem să fiți alături de echipa PSD Gorj și să faceți în așa fel încât Gorjul să conteze în Parlamentul României!
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here