Medserv Min, neinformată de lipsa ambulanţei de la UMC Lupoaia

395

Conducerea Medserv Min a aflat de problema lipsei ambulanţei de la UMC Lupoaia de la salariaţii cabinetului medical şi din presă, nicidecum de la sindicatul majoritar al unităţii miniere ori de la administraţia acesteia. Vasile Râbu, directorul adjunct al Medserv Min, susţine că unitatea în conducerea căreia se află este direct interesată ca această carieră să aibă la dispoziţie o ambulanţă, dar susţine că nimeni de acolo nu a cerut, deloc, ajutorul societăţii.

“Ştiu şi eu că la UMC Lupoaia nu mai este ambulanţă pe motiv că a fost dusă la un service. Ştiu că trebuia să revină, reparată, înapoi la unitate undeva până în 20 august. Nu ştiu ce s-a întâmplat de întârzie repararea maşinii. Oricum am aflat despre această carenţă, neoficial, pentru că nimeni nu a informat Medserv Min-ul oficial că lipseşte maşina”, susţine Vasile Râbu, după ce a fost întrebat dacă la vârful societăţii se ştia anterior de problema de la Lupoaia.
De altfel, Medserv Min nu are atribuţii legate de asigurarea acestor maşini pentru cariere, unitatea reuşind chiar să rezilieze contractele cu firma lui Cristi Fluerătoru, care, în schimbul ambulanţelor închiriate de la Ambuforce, au luat pielea, ani la rândul, de pe societate.
Medserv Min deţine două ambulanţe noi, care deservesc, la nevoie, zonele de care răspunde societatea.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here