Medicii de familie din Gorj au semnat actele adiționale

490

La nivel național, medicii de familie au anunțat proteste și refuzul de a semna actele adiționale la contractele pe care le aveau cu casele de asigurări de sănătate. La Gorj au fost evitate astfel de probleme, adiționalele fiind semnate la sfârșitul săptămânii trecute.

Nemulţumiţi de condiţiile din Contractul cadru pe care l-a propus Casa Națională de Asigurări de Sănătate, mai mulți medici au decis să nu elibereze rețete compensate și gratuite. În județul nostru nu au fost probleme. „Medicii din județul Gorj au semnat actele adiționale încă din 31 martie și 1 aprilie. Nu este nicio problemă și nu se pune problema niciunui protest în județul nostru”, a confirmat Mihai Moisescu, președintele Asociației Patronatului Medicilor de Familie din Gorj.
Medicii care au optat pentru măsura de protest anunțată, i-au rugat pe pacienți să aibă răbdare și să revină la începutul acestei săptămâni pentru rețelele gratuite sau compensate. În ceea ce privește consultațiile, pacienții au avut de ales – fie să le plătească, fie să se întoarcă la începutul săptămânii.
În funcție de relația medic-pacienți, unii doctori au oferit consultații gratis.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. Eu am semnat aditionalul luni la ore 9.30.
    Sint farmacii care nu au primit vineri si luni nici o reteta de la medicii de familie.
    Nu mai dezinformati populatia!
    Rusine Mihai Moisescu!
    Ar trebui sa-ti dai demisia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here