Mașina Primăriei Vladimir, la dispoziția cumnatului edilului local

1303

Primăria Vladimir deține un singur autoturism care în loc să fie utilizat în beneficiul localității îi transportă de la domiciliu la muncă și retur, pe cumnatul primarului Ion Ianăși. De altfel, edilul liberal i-a dat serviciu rubedeniei sale, angajându-l pe timpul mandatului său muncitor la stația a apă a comunei. Cum locul de muncă al cumnatului Stelu Ungureanu este la câțiva kilometri de locuința acestuia, respectivul angajat face naveta la serviciu cu mașina primăriei, alimentată din bani publici.

Unicul autoturism al Primăriei Vladimir stă la dispoziția rudei primarului care se deplasează la serviciul ce i-a fost asigurat de cumnatul edil cu mașina instituției. Se cunoaște de altfel, că primarul inculpat Ianăși se plimbă pe la instanță, nu cu mașina primăriei, ci cu jeepul din dotare, de care edilul spune că ar fi al fiicei sale, deoarece nici nu apare în declarația sa de avere. În schimb mașina primăriei nu se dezlipește de sub dosul muncitorului Ungureanu care o parchează cu mândrie în fața locuinței sale, autoturismul nestând de luni de zile la primărie.Cetățenii sunt revoltați pentru că nu își explică ce se trece în foaia de parcurs a autoturismului, deoarece ruda primarului se plimbă pe bani publici.
A.STOICA

Referitor la angajatul Primăriei Vladimir, despre care se face referire, se dezminte informația legată de folosirea autoturismului Primăriei în scop personal, deoarece angajatul deține autoturism propriu. Autoturismul din dotare este utilizat doar pentru îndeplinirea sarcinilor specificate în fișa postului (schimbarea lămpilor de iluminat din comună, realizarea lucrărilor de reparație la rețeaua de apă care se întinde pe o suprafață de 25 km, etc). De asemenea, angajatul Primăriei nu este ,,cumnatul edilului local”.
În ceea ce privește angajarea acestuia la stația de apă a comunei, se precizează faptul că acesta a fost angajat în urma susținerii examenului pentru ocuparea postului respectiv scos la concurs, la care trebuiau îndeplinite anumite criterii de participare.
Articolul publicat în Gorjeanul a încălcat alin. (6) al art. 30 din Constituție, care precizează faptul că ,,libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viața particulară a persoanei si nici dreptul la imagine.Afirmațiile prezentate sunt defăimătoare și total neconforme cu realitatea. Este păcat că ziarul ,,Gorjeanul” publică, printr-o lipsă de informare un astfel de material denigrator, fără sursă de informare și fără nici o legătură cu jurnalismul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here