Mașină furată de un șofer fără permis

5

Un bărbat de 22 de ani, din Turceni, s-a ales, miercuri, cu dosar penal. Tânărul este acuzat că a furat un autoturism Dacia Logan de pe raza localității și l-a abandonat în județul Mehedinți, după ce l-ar fi avariat.
Acesta nu are permis de conducere, fiind cercetat pentru două infracțiuni. “Poliţişti au fost sesizaţi prin apelul 112, de un bărbat de 37 de ani, din localitate, cu privire la faptul că un tânăr de 22 de ani a plecat cu autoturismul apelantului, care era parcat în faţa locuinţei, fără consimţământul acestuia. Poliţiştii au identificat autoturismul pe raza localităţii Gîrbovu, care era abandonat și prezenta avarii în partea din faţă. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânărul nu deţine nici permis de conducere auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană care nu deţine permis de conducere auto”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.
Proprietarul mașinii are dreptul să-i facă plângere hoțului și pentru distrugere.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here