Mașină de poliție, avariată la Turburea

873

O mașină de poliție din Gorj, care se deplasa la un caz, în urma unui apel la 112, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, a fost avariată, joi seară, pe DJ 661 Turburea. Autospeciala s-a răsturnat în șanț. Cei doi agenți de poliție care se aflau în mașină nu au fost răniți.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Serviciului Rutier, Serviciul Logistic și lucrători ai Poliţiei Orașului Târgu Cărbuneşti, care au constatat că în timp ce polițiștii se deplasau cu autospeciala de poliție, la un apel de urgență, în comuna Țînțăreni, privind o tentativă de suicid, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice, au intrat în depășirea unui alt autoturism, condus de un tânăr, de 25 de ani,  care, neobservând semnalele luminoase și acustice, s-a angajat, la rândul său, în depășirea autoturismului din fața sa.

Pentru evitarea coliziunii, polițistul care conducea autospeciala a virat brusc stânga, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod și s-a răsturnat în șanțul de pe partea stângă a drumului în direcția de mers”, au anunțat reprezentanții IPJ Gorj.

În urma evenimentului, nu au rezultat victime, ci doar avarierea autospecialei de poliție.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here