Mașină de 35.000 de euro pentru o primărie de oraș

3178

O primărie din judeţul Gorj pune la bătaie 35.000 de euro pentru a cumpăra un autoturism hibrid, cu tracţiune 4×4. Achiziţia SUV-ului va fi făcută cu fonduri de la bugetul local.

Primăria Orașului Turceni își va reînnoi parcul auto. Autoritatea locală dorește achiziţionarea unui autoturism hibrid prin programul Rabla Plus, având un ecotichet în valoare de 20.000 de lei. În total, așa cum reiese din caietul de sarcini, valoarea estimată a achiziţiei este de 35.000 de euro. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 martie. Criteriul de atribuire al contractului este „preţul cel mai scăzut”.
SUV-ul ce va fi livrat primăriei are două motoare, unul electric și un altul pe benzină, de 2,5 litri. Mașina nu trebuie să fie mai „veche” de 2018.
Laurenţiu Sanda, administratorul public al Primăriei Turceni, a precizat că parcul auto al administraţiei publice locale numără în prezent trei mașini, un Logan urmând a fi casat în cadrul Programului „Rabla”. „Este un SUV hibrid ce va fi achiziţionat prin Programul «Rabla» și va fi folosit de către angajaţii primăriei. Parcul auto al primăriei numără acum trei mașini, dintre care una o să o dăm la «Rabla», un Logan. Suma de 35 de mii de euro este plafonul maxim din ce putem achiziţiona noi, oferind un eurotichet de 20.000 de lei”, ne-a declarat administratorul public al Primăriei Turceni.
Irina IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here