Martic nu a reziliat cu Craiova: ,,Se poate întâmpla orice”

430

Fundașul Universităţii, Ivan Martic, rămâne, deocamdată, în Bănie. Apărătorul de bandă a dezminţit, pe facebook, informaţiile care îl dădeau ca şi transferat la CFR Cluj. Fotbalistul de 29 de ani a spus că nu şi-a reziliat înţelegerea cu Ştiinţa, şi nu a exclus o prelungire a contractului scadent în vară. Oficialii Universităţii au declarat că Martic vrea un contract îmbunătăţit substanţial ca să rămână la Craiova.,,În urma ultimelor evenimente vizavi de situația mea contractuală cu Universitatea Craiova, dar și de alte aspecte foarte importante, este de datoria mea să clarific următoarele aspecte:
1. Eu sunt sub contract cu Universitatea Craiova în acest moment, respect clubul, toți suporterii și îi asigur de faptul că din prima zi în care am îmbrăcat tricoul alb-albastru am fost loial 100% și așa voi fi mereu.
2. Zvonurile conform cărora aș fi semnat pe ascuns vreun contract cu CFR Cluj sunt total neadevărate, fiindcă nu s-a pus niciodată problema unei astfel de mutări.
3. Până în acest moment nu am reziliat contractul cu Universitatea Craiova.
Da, este adevărat că-mi expira contractul în această vară, însă nu am luat până în acest moment nicio decizie vizavi de viitorul meu. Se poate întâmpla orice și decizia o voi lua gândindu-mă la ce este mai bine pentru mine și familia mea.
4. M-a durut foarte tare să citesc atâtea mesaje negative primite. Am învățat ce înseamnă spiritul Universității, suporterii, istoria și de fiecare dată când am intrat pe teren am dat totul.
Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și susținere. Și nu uitați, în acest moment, cel mai important este ca toți să stăm acasă cu familiile noastre pentru că avem o bătălie extrem de importantă cu această pandemie. Vom învinge!”, a fost mesajul postat de croat.Martic a petrecut trei sezoane la Craiova. A mai evoluat la St.Gallen, Schaffhausen, Hellas Verona sau Spezia. Are o cotă de 800 de mii de euro pe transfermarkt.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here