Marius Vlaicu, în conducerea centrală a Societății Naționale de Cruce Roșie din România!

1339

La sfârșitul acestei săptămâni s-a desfășurat la Bucuresti Adunarea Generala de Alegeri a structurilor de conducere ale Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania-SNCRR. Gorjul are pentru prima dată un reprezentant în structura de conducere națională.

Inginerul Marius Vlaicu, în prezent președinte al Filialei Gorj a Societății Naționale de Crucea Roșie, a fost ales in Comitetul de Directie al SNCRR la nivel national. După o activitate de 23 de ani ca voluntar al Filialei Gorj a SNCRR , inca din anul 1996 cand s-a inscris a trecut prin toate functiile de la nivelul Filialei: membru, a infintat structura de tineret pe care a coordonat-o pana in anul 2003, membru in Biroul de Conducere al Filialei, vicepresedinte al Filialei, iar din anul 2015 Presedinte al Filialei. In toata aceasta perioada a dezvoltat si coordonat o serie intreaga de proiecte, activitati si evenimente, s-a implicat activ in toate actiunile desfasurate la nivelul Filialei promavand imaginea Crucii Rosii in mass-media gorjeana. Toate aceste functii detinute de dr. ing.Marius Vlaicu l-au obligat si responsabilizat la o implicare proactiva ca voluntar in activitatea de organizare, coordonare si de management al Filialei colaborand eficient si performant cu toti voluntarii din cadrul Filialei. Consecvent ideilor si principiilor Crucii Rosii Romane s-a implicat si in managemntul actiunilor desfasurate de aceasta la nivel national si international. De reținut că, președinte SNCRR a fost aleasă, Alteța Sa, Principesa Margareta, iar unul dintre vicepresedinti a fost ales chiar dr. Raed Arafat, șeful Departamentului de Intervenții de Urgență.

Marius Vlaicu a declarat: ”Este o mare onoare si totodata o responsabilitate ca un reprezentant al Filialei Gorj a SNCRR să fie ales pentru prima dată în structura de conducere a SNCRR. Trebuie să le mulțumesc tuturor voluntarilor și colegilor din Filiala Gorj a SNCRR pentru activitatea desfășurată și susținerea mea precum și tuturor președinților de Filiale ale SNCRR și reprezentanților tineretului de la nivel national care m-au votat. Sper ca din această funcție și alături de toti colegii voluntari din judetul Gorj si din Romania să reușim mult mai mult in activitatea Crucii Rosii Romane , decât am realizat până acum!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here