Maria Moţa, al treilea mandat în fruntea femeilor din PDL Gorj

271

mota bunAlegerile pentru noua conducere a Organizaţiei de Femei a PDL Gorj nu au produs prea mari surprize ieri la Târgu-Jiu. Asta deoarece la Consiliul de Coordonare Judeţean al Organizaţiei de Femei a PDL Gorj a fost realeasă preşedinta Maria Moţa, pentru al treilea mandat consecutiv.

În sală au fost prezente 249 de delegate din tot judeţul, Sulfina Barbu, preşedinta organizaţiei centrale de femei a PDL, preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, deputatul Constantin Severus Militaru, primari, viceprimari şi membrii ai CODA. Realeasă a fost şi prim-vicepreşedinta organizaţiei de femei, consilierul judeţean Elena Cojocaru, pe a doua funcţie similară fiind aleasă Elena Gârjoabă, soţia directorului de Resurse Umane de la Complexul Energetic Turceni.

IMG_8320Maria Moţa şi-a păstrat poziţia de preşedintă a organizaţiei de femei a PDL Gorj, şi după scrutinul de ieri de la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu. Nici echipa de conducere a pedelistei şefe nu a suferit prea multe modificări, deşi pe anumite posturi a fost ceva concurenţă.

Preşedinta organizaţiei centrale de femei a PDL, Sulfina Barbu, i-a lăudat meritele colegei sale de la Gorj, înainte ca delegatele PDL să treacă la vot. “Maria Moţa cred că a demonstrat că este un preşedinte de organizaţie cu experienţă, este un preşedinte care şi-a făcut treaba foarte bine, a constituit organizaţii şi birouri permanente locale de femei şi faptul că astăzi(n.r. duminică) avem 251 de delegate din toate localităţile este o dovadă a faptului că este o organizaţie puternică la Gorj”, a declarat Sulfina Barbu.

45 de candidate pe 31 de posturi

În cadrul scrutinului au fost alese 31 de femei în funcţii de conducere, acestea fiind de preşedinte, două de prim-vicepreşedinţi, un secretar general, zece vicepreşedinţi, 14 secretari executivi, doi secretari generali adjuncţi şi un preşedinte al Comisiei Judeţene de Regulament, Etică şi Litigii. Pentru aceste funcţii s-au înscris 45 de membre ale organizaţiei.

Pe lângă Maria Moţa, Elena Cojocaru şi Elena Gârjoabă a fost aleasă secretar general al organizaţiei, Rodica Dârnu, care a fost unsă săptămâna trecută, joi, preşedintă a organizaţiei municipale de femei a PDL.

În cadrul Consiliului de Coordonare s-a prezentat şi raportul de activitate al Organizaţiei de Femei a PDL Gorj care a cuprins o serie de acţiuni de implementare, cu caracter social şi umanitar desfăşurate de membrele acestei filiale.

PSD, PC, PNL, UNPR a salutat alegerile

Invitate la alegerile din cadrul Organizaţiei de Femei a PDL Gorj au fost şi şefele organizaţiilor de femei de la patru formaţiuni politice din judeţul nostru. A luat astfel cuvântul la tribună Elvira Şarapatin, din partea PSD, Mădălina Ciolocoi, din partea PNL, Elena Băltăreţu din partea PC şi Emilia Pârvulescu, din partea UNPR Gorj, toate fiind şefe ale organizaţiilor de femei.

Următoarele alegeri importante din PDL Gorj sunt cele privind alegerea conducerii organizaţiei municipale, care vor avea loc pe data de 5 martie.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here