Mandate prelungite pentru șefii de instanțe din Gorj

1379

Consiliul Superior al Magistraturii a prelungit mandatele unor președinți de instanțe din Gorj. Aceștia își vor păstra funcțiile de conducere până la jumătatea anului viitor.

Astfel, Secția pentru judecători a CSM a hotărât, în unanimitate, prelungirea delegării judecătoarei Gabriela Liao în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Târgu Cărbuneşti, începând cu data de 28.02.2023, până la ocuparea funcţiei, prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.
O decizie similară s-a luat în cazul președinților judecătoriilor din Motru și Novaci. „Prelungirea delegării domnului judecător Albă Bogdan Ovidiu în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Novaci, începând cu data de 06.01.2023, până la ocuparea funcţiei, prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni, sub rezerva prelungirii delegării sale în funcție de execuție la Judecătoria Novaci. Prelungirea delegării domnului judecător cu grad profesional de tribunal Bădoiu Vasile în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Motru, începând cu data de 17.01.2023, până la ocuparea funcţiei, prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”, a decis CSM.
Tot în ședința din 29 noiembrie s-a hotărât delegarea judecătorului Cosmin Octavian Semenescu în funcţia de preşedinte al Secţiei de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Gorj, începând cu data de 30.11.2022, pe o perioadă de cel mult 6 luni.
Totodată, Elena Anca Stegaru va rămâne la șefia Secției 1 civilă a Tribunalului Gorj. „Prelungirea delegării doamnei judecător cu grad profesional de curte de apel Stegaru Anca Elena în funcţia de preşedinte al Secției I civilă a Tribunalului Gorj, începând cu data de 29.11.2022, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”, se arată în decizia Consiliului Superior al Magistraturii.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here