Make-up artistul Robertei Crintea, poveste de succes la 22 de ani

2912

Femeile, în general, pun accent pe frumusețe, cu atât mai mult cele care sunt persoane publice. Îndrăgita interpretă de muzică populară Roberta Crintea nu se lasă pe mâinile oricui, când vine vorba despre aspectul său exterior. Frumoasele sale trăsături îi sunt puse în evidență de către un make up artist talentat, care are doar 22 de ani. Antonella și-a deschis recent un salon de înfrumusețare în Târgu-Jiu, unde sunt așteptate toate doamnele și domnișoarele care-și doresc o schimbare de look.

Visele devin realitate, atunci când lupți pentru îndeplinirea lor. Așa a gândit și Antonella, iar succesul nu a întârziat să apară. Deși are doar 22 de ani, tânăra a reușit să pună bazele unei afaceri de succes. Ea s-a pregătit intens, cu cei mai buni specialiști în domeniu, ajungând un make up artist apreciat și solicitat. “Azi, visul meu a devenit realitate. Dăruirea și munca mea de 2 ani se evidențiază azi prin «Antonella Studio». Sunt dornică de a înfrumuseța mai mult pe cele ce au încredere în mine, în mâna mea, în ochiul meu, în gustul meu, iar pentru asta m-am pregătit cu unii dintre cei mai mari make-up artiști din țară, ca să aduc un plus de frumusețe tuturor celor care îmi calcă pragul. Aici, împreună, vom fi frumoase”, a declarat Antonella, la deschiderea oficială a salonului de înfrumusețare.

Roberta Crintea: “La Antonella Studio, garantat, este ceea ce îmi doresc”
Roberta Crintea este o femeie extrem de exigentă nu doar în privința carierei profesionale, ci și în ceea ce privește propria-i persoană. Tocmai de aceea, ea își dorește să beneficieze de cele mai bune servicii, în orice domeniu, iar pentru partea de make-up a ales-o pe Antonella. “Eu nu sunt o clientă ușor de fidelizat, la mine apare neprevăzutul mereu și am nevoie de oameni care să mă accepte cu acest program al meu, iar ca să facă asta trebuie să mă placă câtuși de puțin, pentru că sunt pretențioasă și greu se mulțumit. Eu când apelez la serviciile unui salon, mă aștept ca acolo să se folosească produse profesionale, ca acolo să mă simt cald primită, încât să plec cu o stare de bine, nu doar frumoasă. Aici la «Antonella Studio», garantat, este ceea ce îmi doresc!”, a mărturisit Roberta.

Roberta Crintea o recomandă cu căldură pe Antonella, fiind convinsă că la salonul acesteia se oferă servicii de calitate și se folosesc produse profesionale, iar personalul este bine pregătit și instruit să întâmpine clientele cu zâmbetul pe buze.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here