MAI organizează concurs de frumusețe

266

Ministerul Afacerilor Interne organizează, în această perioadă, un concurs online de frumusețe, destinat angajatelor din cadrul structurilor ministerului.

Fotografii trimise de angajatele din cadrul structurilor MAI sunt postate zilnic pe pagina de Facebook a ministerului. Cea care va primi cele mai multe like-uri va fi coperta paginii Facebook a MAI și va fi publicată pe coperta I a Revistei ”Pentru Patrie”.
”Timp de o săptămână, veți avea ocazia să le vedeți și să le apreciați pe colegele noastre de la Poliția Română – www.politiaromana.ro, Jandarmerie, Poliţia de Frontieră Română, IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgență, România, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Academia de Poliție A.I.Cuza sau de la alte structuri ale ministerului. Cea mai apreciată fotografie va fi coperta paginii Facebook a MAI și va fi publicată pe coperta I a Revistei Pentru Patrie – ediția martie 2016. Așteptăm și alte fotografii ale colegelor noastre (în uniformă + nume, prenume și unitatea din care fac parte) prin mesaj privat”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a MAI.
Se mai precizează, de asemenea, că albume conținând fotografiile primite vor fi publicate în fiecare zi, până pe data de 27 februarie, inclusiv.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here