Mai multe paturi pentru bolnavii Covid

524

A fost suplimentat numărul de paturi în secția Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, acolo unde sunt tratați bolnavii de Covid.
„Capacitatea de internare în Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a fost mărită, începând de luni, la 75 de paturi. Astfel, Secția Boli Infecțioase a fost suplimentată cu încă 25 de paturi avizate de Direcția de Sănătate Publică Gorj. Dintre acestea, opt paturi sunt prevăzute cu priză de oxigen, iar restul de 17 vor fi deservite de surse de oxigen portabile”, anunță reprezentanții spitalului.
Pentru asigurarea asistenței medicale pentru pacienții care vor fi internați aici, pe secția a cărei capacitate a fost mărită, a fost delegat personal de specialitate.
„Menționăm că instalația electrică a fost schimbată în totalitate, iar secția are autorizație de securitate la incendiu emisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj”, a mai transmis SJU Târgu-Jiu.
În prezent, la Boli Infecțioase sunt internați 50 de pacienți. Dintre pacienții internați, 43 sunt nevaccinați. În schimb, la secția ATI Covid sunt 16 pacienți, toți nevaccinați.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here