Mădălin și-a pierdut viața în fața bisericii din Stănești, după un teribil accident cu motocicleta!

21768

Mădălin Popescu, tânărul din Călești, comuna Stănești, a murit aseară la mică distanță de casă. Mai precis, acesta și-a pierdut viața, potrivit martorilor, chiar în fața bisericii din Stănești, la mică distanță de cimitirul din localitate. Localnicii spun că acesta venea de la iubita sa din Ursați, cu motocicleta. Drumul unde a avut loc accidentul nu i-ar fi permis o viteză prea mare.

Cu toate acestea, polițiștii spun că tânărul, în timp ce își conducea motocicleta pe DC 143 Stănești, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, a pierdut controlul direcției, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat pe partea stângă în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un gard și mai mulți copaci.

O ambulanță a ajuns la fața locului, Mădălin a fost resuscitat timp de 45 de minute, dar din păcate nu a mai putut fi salvat.

Cei care l-au cunoscut au fost șocați de tragedie, mai ales că Mădălin își strunea bine motocicletă, avea experiență în condus și avea echipament pe care îl utiliza. Toți transmit condoleanțe familiei îndoliate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here