Luptător SAS, din cadrul IPJ Gorj, la Campionatul Național de Judo al MAI

944

Paul Feroiu, luptător din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, va participa, în perioada 15-18 octombrie, la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, care se va desfășura la Călimănești, în județul Vâlcea. Agentul șef principal este singurul participant din județul Gorj și va face parte din lotul Poliției Române. ,,Sper și cu siguranță voi urca pe podium, rămâne de văzut pe ce treaptă.
Pregătirea fizică și cea de specialitate am început-o mai ferm încă de luna trecută, odată cu stagiul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Am sprijinul conducerii Inspectoratului, al șefului SAS, cât și al colegilor din structura din care fac parte. Este puțin mai greu, pentru că mi-a recidivat o întindere a tendonului, dar sper să urc pe podium. Lupta va fi închisă și la echipe, și la individual. Voi participa la categoria 90 kilograme. Vor participa concurenți de la toate structurile MAI sportivi în activitate: Jandarmeria Română, Poliția de Frontieră, Inspectoratul Pentru Situații de Urgență, Aparatul Central, Academia de Poliție, reprezentanți de la toate Școlile MAI și alte structuri”, a declarat Paul Feroiu pentru Gorjeanul.
Acesta a mers într-un stagiu de pregătire în zona Bran-Râșnov. În luna aprilie, Paul Feroiu, a urcat pe podium, la Campionatul Național de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne, desfășurat în localitatea Buziaș, din județul Timiș. Acesta a ocupat locul 3, la categoria 95 de kilograme, fiind singurul participant din județul Gorj.Angajatul IPJ este comandant de grupă la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Paul suștine că are toată susținerea conducerii IPJ Gorj pentru a participa la competiții.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here